sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kylie Bolly-elokuvaan

Bongasin mielenkiintoisen uutisen Kylie Minoguesta, jota on pyydetty laulamaan Blue -nimiseen Bollywood-elokuvaan.

Kylie Minoguelle miljoona dollaria Bollywood-kappaleesta

Kylie Minoguelle maksetaan miljoona dollaria esiintymisestä Intian Bollywood-elokuvan soundtrackilla. Intialaisen DNA-lehden mukaan australialaistähti laulaa tulevan Blue-elokuvan kappaleella ja hänen on tarkoitus matkustaa nauhoituksiin Intiaan ensi kuussa.

Elokuvaan liittyvästä kappaleesta tehdään mitä todennäköisimmin myös musiikkivideo.

Lehden mukaan Minoguesta tulee näin ensimmäinen kansainvälinen tähti, joka laulaa Bollywood-elokuvassa. Kylie ei kuitenkaan ollut ensimmäinen tähti, jota pyydettiin mukaan elokuvakappaleen laulajaksi. Vastottain eronnut Madonna ei ollut vastannut kyselyihin ja R&B-tähti Rihanna oli pyytänyt esiintymisestä liikaa rahaa.

Blue-elokuva kertoo uponneesta aarrelaivasta ja sen esikuvana kerrotaan olleen vuonna 1977 julkaistu Hollywood-elokuva Syvyyden saalistajat (The Deep). Ensi vuonna ensi-iltansa saavan elokuvan budjetti on noin 28 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen kalleimmista Bollywood-elokuvista.

Lähde: YleX.fiKylie Minogue ja Akshey Kumar pressitilaisuudessa.

Kylieta on pyydetty laulamaan kaksi biisiä, jotka A.R. Rahman on säveltänyt. Toinen kappaleista on duetto Sony Nigamin kanssa. Musiikkivideon koreografiasta vastaa Farah Khan.

Lisää aiheesta voi lukea mm. täältä.

2 kommenttia:

Kirjuri kirjoitti...

Ohhoh, Akshaykos se Kylien kanssa pääsee pyörähtelemään parketeilla :D

Reetta kirjoitti...

Siltä vähän vaikuttaisi.. ;) Yritin etsiä videota, mutta en vielä löytänyt.. :)