sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Slummien miljonääri ensi-iltaan!

Oscar-kilpailu meni ohitse ikävän influenssan takia, muutoin olisin mieluusti valvonut ja nautiskellut juhlista läpi yön. Jouduin tyytymään ikävään koosteeseen, josta oli leikattu lähes kaikki musiikkiesitykset pois. Eli minulta jäi sitten näkemättä se historiallinen hetki, kun säveltäjänero A.R. Rahman pokkasi itselleen ensimmäisen.. ja hetkeä myöhemmin toisen Oscarinsa! Voihan kurjuus! Toivottavasti te pääsitte kuitenkin nauttimaan tästä harvinaisesta hetkestä! :) Se täytyy kyllä mainita, että oli vaikuttavaa nähdä Anil Kapoor, Irrfan Khan ja A.R. Rahman seisomassa lavalla, kun Danny Boyle vastaanotti Parhaan elokuvan palkinnon!

Tässä youtubesta löytämäni video Rahmanin esityksistä ja niitä seuranneesta voitosta kappaleellaan Jai Ho.Ensi viikon perjantaina Slummien miljonääri saakin ensi-iltansa Suomessa. Odotan riemulla pääseväni vihdoinkin näkemään elokuvan ja toteamaan, oliko se 8 Oscarin arvoinen!

Tässä vielä linkki Oscar -kilpailun sivuille, josta voi tarkistaa tämän vuoden voittajat ja katsella videoita aiheesta.

4 kommenttia:

UFOPOLI kirjoitti...

Katsoin sen lauantaina Mongolian ilmatilassa enkä ollut mitenkään erityisen vaikuttunut. Se oli monin paikoin vähän turhan kliseinen, varsinkin henkilöhahmojen tyypityksen ja kehityskaarien osalta.

Reetta kirjoitti...

Voi jestas, oot nähnyt jo elokuvan... :)

Hyvä tietää! Elokuvasta ei sitten odota liikoja! Pakko se on kuitenkin käydä teatterissa katsomassa, ihan jo Anil Kapoorin takia..

UFOPOLI kirjoitti...

Kyllä se ehdottomasti hyvä on joka tapauksessa, en sitä sano. Olin vaan yllättynyt, että se oli ollut niin menestyksekäs. Ryhtyessäni katsomaan en tiennyt muuta kuin "katsos vain, intialainen elokuva, katsotaanpa" enkä esimerkiksi että se olisi jotenkin erityisen uusi :D Ilmeisesti koneessa näytetään aina ihan uusinta uutta, koska huomasin useamman muunkin siellä valikoimassa olleen olevan juuri ensi-illassa tms. Kannattaa lentomatkustaa :P

Reetta kirjoitti...

Hih! Pistetään korven taaksen ;)

Elokuvanhan piti mennä suoraan videolevitykseen.. Se voi selittää jotain. No, tänään pääsen arvostelemaan tuotoksen!