sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Työkavereita

Ajattelin laittaa tänne kuvia Mumbain työkavereistani ja työpaikastani. Koska nimimuistini on hirvittävän huono, voi olla, että muistan ihmisten nimet väärin tai sekoitan heidät toisiinsa.

Ohjaaja Roop ja kuvaaja Miles. Odottelua..Shown juontaja Nina Manuel valmistautuu välispiikkeihin.Saima ja Roop haastattelemassa herra ja rouva Arjun Rampalia.Äänittäjä Mangesh ja kuvaaja Miles MTV Immies gaalassa.Azim, Ninan stylistiMinä :)Firman omistajat Milind Soman ja Parvati BalagobalanFirma sijaitsi Andheri Westissa


Muita ihania työntekijöitä, joiden nimet olen valitettavasti jo unohtanut:5 kommenttia:

simran kirjoitti...

Kivoja kuvia!! Lisää, pliis!!

Jan T. kirjoitti...

Blogisi on alkanut tauon jälkeen taas päivittyä. Ymmärsin, että olet ollut kipeänä, joten se selittääkin paussia, mutta haluan kertoa, että kyllä sinua luetaan, jos sitä epäilet. Elokuva on yksi kiintymyksellä seuraamistani ilmiöistä, mutta kunnollisia leffablogeja on vaikea löytää. Vaikken juuri Bollywoodia tunnekaan, pidän blogistasi sen aiheenrajauksen ja aiheensa näköisen toteutuksen takia. Sekä kulmakarvat kohoamaan saavan asiantuntemuksen vuoksi.

Reetta kirjoitti...

Juu influenssa iski päälle ja kuukauden päivät tässä olen sairastanut. Nyt alkaa elämä jo voittaa! :)

Kiitos, Jan T., tässähän ihan punastuu. :) Kiva kuulla, että olet tykästynyt blogiini! Olen pienestä pitäen rakastanut elokuvia ja jo ala-asteella olin nähnyt enemmän elokuvia kuin luokkatoverini. Peter von Baghin Elämää suuremmat elokuvat -teos oli raamattuni. :) Salaisuuteni on siis hyvien elokuvakirjojen omistaminen. Tälläkin hetkellä löytyy Bollywoodista 13 opusta.. ;)

Simran: Juu laitetaan! :D

Anniina kirjoitti...

Hienon Blogin olet tehnyt, Upeaa. T'lläistä on jo kaipailtukin, kun Bollywoodista niin vähän Suomessa mitään, jopa Elokuvia on niin vaikea löytää.

Reetta kirjoitti...

Kiitos Anniina! :D Olen itsekin kaipaillut tällaista blogia jo pidemmän aikaa ja sitten päätin että täytyypä ryhtyä toimeen, kun muut eivät sitä ole vielä tehneet. ;)